Klicka med Krut

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Emma - 5 mars 2010 19:01

Skolveckan avslutades idag med en "nästan" ledig fredag!! Här i Skåne är våren påväg sakta men säkert, mycket av snön är borta och idag har vi haft klarblå himmel och sol   fast ganska kallt eftersom att det blåst. Men träninsmotivationen börjar komma tillbaka och det känns riktigt roligt att träna igen. I veckan har vi fortsatt med luktdiskrimineringen och det har gått både upp och ner. Lappaena har blivit mindre och fler och jag tror att han börjar förstå vad det är vi pysslar med.   

Idag har jag & Caroline tränat en stund i Staffanstorp. (vi ska ju träffa Mona på söndag...) Kan väl inte skryta med att jag hade planerat vår träning, men det blev himla bra ändå, lite "raggar-lydnad" som Ann-Louise kallar det.    Det blev lite stegförflyttningar åt höger, med Caroline som granskare. Det är riktigt svårt att träna detta själv och det är nog tur att jag inte gett mej på det, men idag gick det riktigt bra. Han var rak i kroppen och började efter några repetitioner flytta sig mer medvetet.

Vi fortsatte med lite ingångar, "dubbelhoppet" in till min sida har kommit tillbaka eftersom att vi inte tränat detta på ganska länge men det blev bättre under passets gång.

Som avslutning blev det lite inkallning, dels rak och dels med ställande. Min tanke med ställandet är att jag vill ha detta på handkommando för att få Krut mer fokuserad på mej. Vi har mixtrat fram och tillbaka med olika varianter, men idag knäckte vi nog en liten nöt.

Krut skötte sig alldeles utmärkt idag, speciellt med tanke på att Jazza snart är i höglöp. Det var härligt att se att han inte ens skänkte henne en tanke under träningen utan jobbade på fint och för att vara Krut koncentrerat. Det blir nog ett litet pass imorgon också och sedan ska vi som sagt till Mona på söndag jag & Annika.

Bilden på Krut är tagen idag och som ni ser är det ingen snö!   Och jag vet att han behöver trimmas   

 

Ha en riktigt trevlig helg!!

kramar från oss

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards