Klicka med Krut

Alla inlägg den 25 mars 2010

Av Emma - 25 mars 2010 10:06

  Vilken fantastisk dag!!! Det är vår   

Dagen har börjat härligt med en kopp te på altanden i solen! Kan det bli bättre??? Krutans första träningspass är avklarat och vi har kört delar av Lk1 i trädgården. Jag är faktiskt imponerad av hur mycket han faktiskt kommer ihåg?  Både ställande och läggande fungerar bra och han blandar inte ihop dom. Dom har väl "sjunkit till röva" som mormor Bittan säger.

Jag blir dock bara mer övertygad om att det sättet vi lärt in dessa moment på gör att dom på något sätt sitter i ryggmärgen. Idag visade han inte heller något tecken till att röra sig, ta x-tra steg eller tveka i läggandet vilket också är ett stort framsteg men det är fortfarande lite tveksamt på min tillbakagång. Även om vi siktar mot att starta Lk2 under våren kommer vi att försöka hålla igång dessa momenten, dels för tävlingarna framöver men också för att hålla dom till liv tills vi faktiskt landar i eliten. Fast när vi är där har man kanske ändrat dumrutan enligt det nya förslaget som ligger men sitt, ligg & stå är ju fortfarande med.


Annars är det kursplanering som ligger närmast till hands de kommande dagarna. Ska har en tävlingslydnadskurs både i Staffanstorp och en träningsgrupp i FRK. Ska bli himla roligt!! Mona träningen ligger också som sagt runt hörnet och jag ska försöka fundera på vad vi ska ta med oss dit? Men solen gör ju att man bara vill vara ute så jag ska utnyttja den känsla och Krut verkar hålla med mej  men det gör han ju för det mesta.


Ha en solig dag!!

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards