Klicka med Krut

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Emma - 9 mars 2011 16:59

och det stämmer väl in på de få dagarna av vårkänsla vi fick i helgen! Idag regnar det och blåser kallt i Skåne.   I söndags var det tematräning i Tyringe tillsammans med träningsgruppen. Många kloka tankar ventilerades och träningen utgjordes främst av kedjning på olika sätt. Jag som detalj-freak (och en väl medveten sådan) glömmer bort uthålligheten ibland,  så helgen gav flera ahaa-upplevelser!! Vår lilla kedja innehöll en transport in på tävlingsbanan, ett ställande under gång, inkallning från det ställandet, transport mot mus-matta och ett avslutande skick mot denna. Tycker i det stora hela att Krutan skötte sig fint (speciellt med tanke på att det låg en höglöpande tik precis bredvid planen). Uthållighet kommer i olika former ligga högre upp på vår träningslista framöver för där finns en hel del att jobba med. Här kommer vår kedja...


Hemma fortsätter vi träna en del vittring och tycker att vi gjort framsteg.

Banjo liten är en rolig filur att träna tillsammans med!! Vi pysslar med lite allt möjligt, frivilliga sitt-ligg-stå, att kunna ligga stilla på en filt, ligga i buren, komma på inkallning, nosduttar i handen och framför allt att kunna leka på ett trevligt sätt. Till de stora killarnas förtjusning har valpburen kommit fram och de tar varje chans de kan att knyckla ihop sig i den för en sovstund!

    Kramar från oss

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards