Klicka med Krut

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Emma - 6 augusti 2010 18:02

Bonus-valpen är ju som tidigare nämnts hittat på lite hyss när han varit ensam. Idag tog han första steget att ställa detta tillrätta....

  Så fort regnet dragit bort ska vi tända grillen!  

Ha en trevlig fredagskväll!!

Av Emma - 6 augusti 2010 12:45

Njuter i fulla drag    av att vara ledig      denna veckan efter den förra som var tung på jobbfronten.  Nu är det bara två arbetsdagar    kvar sen är jag tjänstledig igen för att plugga vidare! LÄNGTAR....

På hundfronten har det varit lite aktivitet, Krut och jag har tränat både hemma i trädgården och på klubben tillsammans med Caroline. Vi jobbar vidare med inkallningen, uppmärksamheten & attityden. Vi har träning hos både Åsa och Mona inbokat i augusti som vi ser fram emot. Vi har också varit i skogen och tränat lite jakt tillsammans med Malin, joo det är sant!    Krut gjorde fina linjetag på c:a 50 meter (han såg var vi la apporten) och jobbade med härlig fart både in och ut. Han var tyst, stadig och lämnade av fint. Många +++ till honom med tanke på hur längesedan och hur lite vi tränat i skogen. Stoppsignalen fungerade inte och i söket bytte han apport, så det ska vi jobba med här hemma tills andan faller på nästa gång.   


Glenn som mer och mer går under namnet "Bonus" har också gjort fina framsteg och börjar bli varm i kostymen! Sitt fungerar fint och vi har börjat med tasstarget. Han har varit med på klubben och suttit i staketet under vissa protester.    I skogen kommer han fint på inkallningssignal och vi har testat små linjetag. Han är orädd och plöjer fram i skogen och har fina upptag. Vi ska träna springa lika fort tillbaka till mej och hålla kvar i apporten när man är framme. Här hemma är han en cool kille och har lätt att koppla av, när han är ensam är det lite värre och han hittar på en del hyss men vi tränar vidare!


Ida och Skott jobbar med sina trix i trädgården och dom börjar bli riktigt duktiga. Han har också varit med i skogen och skötte sig fint, även om han inte tog stoppsignalen som jag önskat. Men det brukar vara andra bullar när husse blåser i pipan!   


Nu är Jassa här över helgen så det är full rulle! Krut älskar henne och vill helst ha henne för sig själv, Bonus som tyckte hon var läskig i början försöker hänga med i deras race, vilket han inte gör!  


I helgen ska vi till Österlen och Galleri Frideborg i Gislöv som har en ny fotoutställning, svänga förbi nya sommarhuset och drömma  om nästa sommmar som vi ska spendera där. På kvällen blir det pick-nick konsert vid vattenmöllan i Genarp. Så var denna helgen räddad!

Långt inlägg med några smileys, så avslutar med en bild på Bonus!

  Trevlig helg!!

kramar från oss

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards