Klicka med Krut

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Emma - 13 juli 2010 11:02

Efter en tung snurra på jobbet så är det skönt att vara lite ledig i början på denna veckan!Man ska inte klaga på värmen, men hur gör man för att inte smälta bort?   

Igår var det lydnadsträning hela eftermiddagen. Först med Helene & Mia i Lomma tätt följt av träning i Staffanstorp med Caroline & Jazza.

Krutan gick riktigt bra i värmen. Ff helt OK och läggande under gång känns stadigt. Den stora överraskningen var inkallning med ställande! Träningsupplägget ser ut som följande. Vi stegar ut en full sträcka och markerar stoppet på c:a 15 meter, jag går sedan inte till hela 30 meters markeringen utan stannar på kanske 20 meter. Hängde ni med? Tanken är att jag sakta men säkert ska backa till c:a 30 meter, men det som inte har fungerat är att stanna långt ifrån mej och att han har rusat emot mej utan en tendens att stanna.   Men igår kändes det helt annorlunda. Han rusade inte även om han sprang med fint tempo och stoppen var riktigt fina!    Rutan fortsätter han att göra fint med hög fart även om det blir ett snus efter bollen ibland. Vi avslutade med platsliggning där han låg fint och stilla och inte en svansvift!


På fredag kommer Karin, Freddan, Diesel och Dollar + en bonusvalp till oss!   nämligen Flatterhaft Glenn Miller! (Diesel & Jazza barn)

 

  Vad kan man säga mer än kärlek vid första ögonkastet?    Om honom får ni höra mer framöver, det kan jag lova....

På lördag åker jag och Karin till Falkenberg för att tävla och sedan drar dom till Rhodos för lite efterlängtad semester. Så nästa vecka blir det fullt-flatte-hus hemma hos oss.

Ha det bra i värmen!!

kramar från oss

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards