Klicka med Krut

Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Emma - 29 maj 2010 14:42

Gula hav av raps kan man se överallt i Skåne nu, även om det inte känns som sommar riktigt än.




 


Förmiddagen har vi spenderat på Staffanstorpshundklubb, jag och Krut hann träna agility både före och efter kursen. Framförbyten och bakom byten stod på dagens planering. Framförbytena gick riktigt fint idag, men bakombytena är svåra så där har vi massor att göra. Några tappra försök med slalom gjorde vi också men där står vi mest och stampar.....


Idag var det avslutning på den sista kursen och nu är det en hel del träning för mej & Krut inplanerat de närmaste helgerna, träning, tävlingsträning och tävling. Skolan tar officiellt slut nästa fredag och eftersom att jag på något ofattbart sätt klarade tentan som jag trodde att skulle vara tvungen att skriva om så är 1:a terminen snart över. Men ledigheten blir kort för from den 14 juni är jag tillbaka på LKC för att jobba i stort sett hela sommaren. Som tur är fick jag komma tillbaka till min tur med befäl och arbetskamrater vilket ska bli så roligt. Undra om dom saknat mej lika mycket som jag saknat dom?


I eftermiddag har vi varit i Östra Nöbbelöv (Simrishamns kommun) och tittat på ett eventuellt blivande sommar hus, så nu håller vi tummarna för att vi får möjlighet att spendera sommaren -11 där tillsammans med min mamma, pappa & syskon.


Avslutar med en bild från igår som Ida tagit på mej & Krut!

 


Nu ska vi ta en tur till Malmö för att äta middag på Gränden, kanske kommer sommarkänslan smygande?


Trevlig helg!!
kramar från oss

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards