Klicka med Krut

Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Emma - 24 maj 2010 21:13

mycket på denna bloggen förtillfället!      Men vi tränar när vi hinner och känner för det. Har varit intensivt med kurser senaste veckorna både i Staffanstorp & via FRK och det är riktigt roligt med alla duktiga kursare!


I helgen var vi på en härligt fest i Gislöv med massor med folk, god mat och fantastisk underhållning. Sent blev det och när vi landade hemma vid 01.30 hade Karin, Freddan & deras killar redan hunnit krypa i säng efter sin fest i Malmö. Jag & Karin träffas ju inte så ofta så det gäller att passa på när möjlighet ges så 05.00 träffades vi på toa för att utnyttja tiden medan Dollar förbereddes inför dagens utställning i Hässleholm.

07.00 bar det iväg till utställningen och efter en hel del släpande på burar, hundar och allt annat så hittade vi rätt ring. Dollar vann jaktklassen    Han är vacker din lilla gosse och skötte sig med glans Karin!! Diesel kom 2:a i chkl så honom fick jag äran att ställa i bästa hane, vilket tyvärr resulterade i att han blev oplacerad (så det är tveksamt om jag får den förmånen igen   ) & Dollar blev 3:a bästa hane och hamnade precis bakom certet!   Jag vet Karin att du önskade mer, men han slog 2 svampar och skötte sig fläckfritt så jag vet att du kommer att vara nöjd om några dagar....   

Det är alltid lika härligt när ni är här och timmarna går alltid så himla fort..... tur att det inte dröjer så länge innan vi ses nästa gång!


Vägen hem från Hässleholm var riktigt dryg att köra och med tanke på de få timmarna med sömn så kände jag mej nästa bakfull   Resten av dagen blev det inte mycket gjort.

Ikväll har jag och Caroline varit i Staffanstorp och tränat & jag är riktigt nöjd! Främst med rutan där han gick klockrent på första skicket och stannade fint på kommando. Fjärren fungerade fint med snygga skiften och i apporteringen var det fina upptag. Det vi fortsätter att slita med är inkallning med ställande som har stora förbättringsmöjligheter.....

Vi är anmälda till tävling, men som tur är har vi en del träningtid kvar tills det är dags....


Skolan är på slutspurten och sista kursen är snart slut och vi jobbar med de sista uppgifterna. Väntar på de sista tentaresultaten men är 99,9% säker på en omtenta. Ser fram emot att jobba i sommar som omväxling!


Veckan är fylld med hundaktiviteter varje kväll, klickerkurs & hundungdom för Ida och flatte-lydnad för mej! Håller tummarna för att solen, värmen och sommaren snart kommer på riktigt!

Nu behöver denna svensk komma i säng  

kramar från oss


 

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards