Klicka med Krut

Alla inlägg den 16 april 2011

Av Emma - 16 april 2011 12:21

Oj, det var längesedan det var uppdaterat på den här bloggen?! Kan väl säga att fokus har legat på annat än just hundträningen. Skolan och familjen är det som har varit viktigast och då får killarna stå till sidan.


Banjo växer så det knakar och är en härlig kille med massor av energi och arbetsvilja. Han är busig och har en massa hyss för sig som han kommer undan  med allt som ofta eftersom att han är så himla söt!


Krutan har inte riktigt varit på topp och jag har varit riktigt orolig, men efter prover av alla dess slag som inte visar någonting och att han är piggare igen gjorde att han fick följa med till Mona-träningen idag.


Vi har haft en toppen förmiddag tillsammans med Caroline & Mona och duktiga hundar. Krutan jobbade fint trots att det var ett tag sedan sist och gjorde ett ställande i inkallningen som gjorde mej riktigt övveraskad!! Min prins!!

Banjo visar att han har träningskapacitet och vi jobbade med engagemang, lämna leksaker, gripa övningar och att försöka se hur länge han orkar jobba utan belöning.


Framför allt är jag tacksam för mina träningskamrater och "min" Mona som alltid kommer med ovärderliga tips, tankar och sätter saker och ting i perspektiv!


Nu blir det åter till pluggande inför den STORA tentan på tisdag!!


Trevlig helg!!

//Emma, Krutan & Banjo-Liten

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards