Klicka med Krut

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Emma - 28 februari 2010 20:47

Ja då var det redan söndaskväll och helgen har gått himla snabbt!!   

Idag har vi varit i Staffanstorp och tränat lite tillsammans med Caroline & Jazza på en rejält slaskig gräsplan. Det fortsätter att töa och Fille noterade 8½ + grader på termometern innan idag.    Vi körde "agility-läxan" och försökte oss på cirkelträning och 2 i, 2 av (kontaktfältsträning) med blandade resultat. Det märks att vi har tränat mycket lydnad och Krut trivs bäst på min vänstra sida. Men trägen vinner brukar man väl säga?! Han skötte sig ändå utmärkt och kunde koncentrera sig trots att Jazza har börjat löpa!   Vi får väl se hur det går på torsdag?

Eftermiddagen har vi spenderat hos mamma och pappa och drömt om sommarens Italien-resa!   

Ikväll har luktdiskrimineringsträningen fortsatt, planen var att filma en snutt men så bidde det inte, så ni ska få se en annan gång. Det går framåt och nu sitter post-it lappen på köksdörren och jag flyttar runt den mellan belöningarna så att han måste "leta" efter den. Tycker att det ser ut som om han använder näsan, men jag är inte säker så jag tänker klippa ner lappen i mindre bitar under vecka.

Nu ska vi mysa i soffan och titta på film resten av kvällen & ladda om för en ny vecka!

kramar från oss   

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards