Klicka med Krut

Alla inlägg den 9 januari 2012

Av Emma - 9 januari 2012 17:01

kom som ett brev på posten idag!! Perfekt, eftersom att vi diskuterade vissa ändringar på träningen igår. Nu ska jag uppdatera mej!   

 



Av Emma - 9 januari 2012 16:14

Igår var det officiell avspark för årets träning! Tina & jag hade bestämt träff en stund innan övriga gruppen kom för att köra igenom hela III:an för att få en uppfattning om "träningsläget". Här kommer en kortare summering, men det konstaterades att vi inte saknar delar att träna på!   Helhetsmässigt så tycker jag att Krutan höll ihop fint (med tanke på hur lite vi tränar under hösten). Han kommer ihåg momenten, men det brister i detaljerna och framförallt fokus och uthållighet. Vissa moment som sitt i grupp, sättande under gång, hopp-apport, metallen & vittringen gjorde mig glatt överraskad! 


Vi avslutade med att träna skick till target på olika avstånd och att han sedan skulle lyssna på stå och ligg signalen och bjuda på stadga. Intressant var att detta funkar fint så länge targeten INTE ligger i rutan??

   

 

Efter träningen blev det en tur till      för att hämta träningsgängets Hurttavästar och till Maria kan man inte åka utan att handla så det blev tovutredning från PetHead och Furminator-täcken som gör att killarna ska torka fortare!

Nu väntar en ganska lugn vecka på skol-fronten, och förhoppningsvis finns det utrymme för en del träning. Nästa vecka drar praktikterminen igång och jag ser verkligen fram emot att komma till min praktiskplats på Råby!


Kramar från oss


Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards