Klicka med Krut

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Emma - 13 juli 2011 20:00

Hade ju bestämt mig för att vara duktig och planera min träning fram till debuten i III:an, men tröttheten gav vika för lite träningsmotivation i kväll och vi har tränat ett pass på gräsmattan. Duktig kille med massor av enerig och beläningsförväntan (utan pip) resulterar i omplåstrade fingertoppar på mig!


Hakan i backen: börjar ta form och ska lägga på signal. Fungerar bra i front och han klarar fysiska störningar som klapp på ryggen och nosen. Mindre störningar i forma av att jag flyttar mig i sidled, dock inte hela vägen i i fotposition (än).


Stegförflyttningar: fokus på att han ska vara rak och inte för låg i bakdelen. Till höger och bak fungerar OK, svårt med vänster.


Starter i FF: Startar med fint fokus, dom fortfarande lite långt fram trots ny belöningsplacering. Det härliga är att jag kan belöna med bollen och han klarar utebliven belöning utan att pipa. Duktig kille!!


Ingångar: Här behöver vi backa tillbaka till lite klossträning tror jag. Han vänder upp tidigt och jobbar "över" med bakdelen.


Fjärrdirigering: Förtillfället mitt favoritmoment! Han klarar första skriftet fint på 10 meter och står stadigt. Klarar externbelöning med bibehållen fokus framåt. Skiftet stå-ligg och stå-sitt är där vi behöver lägga mest krut just nu. Kraften i ligg-sitt-ligg behöver vi också höja.


Jaha, då är det väl bara att åka till jobbet!!

Av Emma - 13 juli 2011 18:16

Kolla denna filmen på Niina Svartberg och Skoj från VM i Paris. Verkligen värdiga silvermedaljörer   


Vilken otrolig glädje, jag kan inte sluta le när jag tittar på den!! Snacka om trevlig målbild!!!

1 av 3 nätter avklarad på jobbet och jag är ett beslut lättare efter natten som gått. Det har varit skönt att sova i "skit-väder" idag och höra regnet när man vaknar till. Killarna får nöja sig med rastning av husse tills snurran är över. Till helgen ska jag, Ida & Banjo på kennelträff hos Fagayas, det ska bli roligt och vi håller tummarna för att det finns några syskon på plats.

Presentation

Hos Maria på VIPDOG handlar jag mer än gärna! Ett bra sortiment med hög kvalitet & fantastisk service. Klicka på loggan för att komma till webshopen, väl värt ett besök!! 

 

LYDNADSREGLER

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards